Rețetă Clasică De Tarte Tatin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați rețeta clasică de Tarte Tatin. O porție conține 556 calorii, 4G de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de mere, foietaj, sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Clasic Tarte Tatin, Clasic Tarte Tatin, și Rețetă De Tarte Cu Banane.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 F.
Presărați sucul de lămâie uniform pe mere pentru a preveni decolorarea acestora.
Puneți zahărul într-o tigaie din fontă și topiți la foc mediu.Descoperiți și gătiți, amestecând ocazional până când zahărul are o culoare ușoară de butterscotch și temperatura acestuia atinge 320 de grade (măsurați cu un termometru pentru bomboane). Opriți căldura. Temperatura va continua să crească.Odată ce temperatura atinge 350 de grade, amestecați untul, câte 1 bucată. Asigurați-vă că fiecare piesă este încorporată înainte de a adăuga următoarea, Apoi adăugați sarea.Acoperiți caramelul cu feliile de mere, începând din centru și suprapunându-se în spirală. Porniți din nou focul și gătiți timp de 15 minute. Amestecați pentru a vă asigura că merele se gătesc uniform, dar asigurați-vă că readuceți bucățile la configurația originală.Acoperiți tigaia cu foietaj. Puneți marginile din jurul merelor și înțepați patiseria cu o furculiță.
Coaceți până când marginile sunt de culoare chihlimbar profund și patiseria este umflată și aurie, 40 până la 45 de minute.
Scoateți din cuptor și răciți timp de 10 minute înainte de a răsturna pe o farfurie mai mare decât tigaia.