Rețetă Clasică De Tarte Tatin

Rețetă Clasică De Tarte Tatin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați rețeta clasică de Tarte Tatin. O porție conține 556 calorii, 4G de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de mere, foietaj, sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Clasic Tarte Tatin, Clasic Tarte Tatin, și Rețetă De Tarte Cu Banane.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Presărați sucul de lămâie uniform pe mere pentru a preveni decolorarea acestora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
3
Puneți zahărul într-o tigaie din fontă și topiți la foc mediu.Descoperiți și gătiți, amestecând ocazional până când zahărul are o culoare ușoară de butterscotch și temperatura acestuia atinge 320 de grade (măsurați cu un termometru pentru bomboane). Opriți căldura. Temperatura va continua să crească.Odată ce temperatura atinge 350 de grade, amestecați untul, câte 1 bucată. Asigurați-vă că fiecare piesă este încorporată înainte de a adăuga următoarea, Apoi adăugați sarea.Acoperiți caramelul cu feliile de mere, începând din centru și suprapunându-se în spirală. Porniți din nou focul și gătiți timp de 15 minute. Amestecați pentru a vă asigura că merele se gătesc uniform, dar asigurați-vă că readuceți bucățile la configurația originală.Acoperiți tigaia cu foietaj. Puneți marginile din jurul merelor și înțepați patiseria cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ButterscotchButterscotch
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Coaceți până când marginile sunt de culoare chihlimbar profund și patiseria este umflată și aurie, 40 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți din cuptor și răciți timp de 10 minute înainte de a răsturna pe o farfurie mai mare decât tigaia. 
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista