Rețeta unică a lui Katie Lee Meuni Pcroundre este o pescatarian rețetă cu 20 de porții. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 113 calorii. Dacă aveți la îndemână sare kosher, piper, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 23 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sole Meuni Cormorbre, Sole Meuni Cormorbre, și Sole Meuniere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați făina, sarea și piperul. Dragați fiecare file de pește în amestecul de făină până când este bine acoperit. Într-o tigaie mare la foc mediu, topiți 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
8 (U-12) Creveți
Lorann Bucătărie Profesională®
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați peștele și rumeniți aproximativ 3 minute pe fiecare parte, în funcție de grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
3
Transferați peștele într-un platou și cort cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
4
Adăugați untul rămas în tigaie și măriți focul la mediu-mare. Când untul începe să se rumenească, aproximativ 3 minute, adăugați sucul de lămâie și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se toarnă untul peste pește și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.