Reuben Sandwich
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Reuben Sandwich. O porție conține 805 calorii, 34G de proteine, și 55g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1443 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper, maioneză, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Rețete similare includ Sandvișul Rachel (cunoscut și ca sandvișul Ruben de curcan prăjit), Sandwich-ul Kimchi Rachel (cunoscut și ca Sandwich Ruben de curcan prăjit cu Kimchi), și Cel Mai Bun Sandwich Reuben.
Instrucțiuni
Ungeți o parte din patru felii de pâine și așezați feliile cu unt în jos pe o bucată mare de hârtie de ceară pe o suprafață plană. Completați fiecare cu o felie de brânză elvețiană, apoi împărțiți jumătate din carnea de vită între ele.
Folosind prosoape de hârtie, stoarceți excesul de umiditate din varza murată. Împărțiți varza murată printre sandvișuri și acoperiți fiecare cu o lingură de pansament rusesc.
Adăugați un alt strat de carne de vită și o a doua felie de brânză elvețiană la fiecare sandviș. Se acoperă cu feliile de pâine rămase; ungeți partea orientată spre exterior.
Preîncălziți o tavă sau o tigaie la foc mediu. Gatiti sandvisurile pe o parte pana cand Painea se rumeneste. Folosiți o spatulă pentru a răsturna cu grijă sandvișurile și a termina de gătit pe a doua parte.
Tăiați sandvișurile în jumătate înainte de servire.
Se servește cu o parte de salată de varză.