Reuben Roll-Up
Reuben Roll-Up ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 216 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 1.98 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză elvețiană, pâine de secară pumpernickel, carne de vită cornată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până semințe de chimen ai putea urma acest curs principal cu Biscuiți De Chimen ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 48%. Încercați Reuben Roll-Up-Uri, Sunca & Swiss Reuben Roll-Up-Uri, și Reuben Ou Roll Wraps Cu Sos De Scufundare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron; aruncați bine și dați deoparte.
Așezați 2 felii de pâine pe suprafața de lucru cu cruste plate, de Jos, împreună și suprapunându-se ușor. Aplatizați feliile de pâine la o grosime de 1/8 inci, folosind un sucitor, îmbinând 2 felii de pâine împreună (acoperiți pâinea pentru a nu se usca). Repetați procedura de 3 ori cu restul de 6 felii de pâine.
Împărțiți carnea de vită în mod egal între pâine. Împărțiți feliile de brânză uniform peste carnea de vită cornată și întindeți amestecul de varză uniform peste feliile de brânză. Începând cu 1 margine lungă, roll up fiecare sandwich, jeleu-roll moda, astfel încât cusătura de pâine este în mijlocul fiecărui sandwich (sigur cu murături de lemn, dacă este necesar).
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; așezați la foc mediu-mare până la cald.
Așezați 2 sandvișuri în tigaie; gătiți până se rumenesc ușor pe toate părțile, întorcându-se ușor cu clești.