Reuben De Pui La Cuptor
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, primar și דל פחמימות, rețete în cutia de rețete, Reuben de pui la cuptor ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 1,84 USD pe porție, primești un fel principal care servește 6. O porție conține 385 calorii, 28G de proteine, și 25g de grăsime. 146 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de pătrunjel, piper măcinat, brânză elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Mușcături De Ruben La Cuptor, Sandviș Reuben La Cuptor, și Glisiere Reuben La Cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Așezați puiul într-un vas de copt de 9x13 inch ușor uns.
Se presară sare și piper.
Așezați varza murată peste pui și acoperiți cu felii de brânză.
Se toarnă pansament peste tot și se acoperă vasul cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 90 de minute sau până când puiul este gătit (furculița poate fi introdusă cu ușurință și sucurile curg limpede).
Se presară pătrunjel tocat și se servește.