Rețeta Reuben Brunch Bake se poate face în aproximativ 55 de minute . Pentru 78 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Acest aperitiv are 197 de calorii , 11 g de proteine și 14 g de grăsime per porție. Dacă aveți lapte, piper, muștar dijon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Va fi un succes la evenimentul tău de Crăciun . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 36% . Acest scor este destul de prost. Lemon Brunch Cheke , Low Carb Brunch Burger și Brunch cu cartofi dulci Kimchi Hash - fără gluten, fără lactate, vegetarian sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați primele nouă ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă într-un 11-in uns. x 7 inchi. vas de copt. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere. Aruncă pesmetul și untul; se presara peste caserola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4
Se coace, neacoperit, la 350° timp de 40-45 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.