Reuben Braids

Reuben Braids
Împletiturile Reuben ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 271 calorii, 13g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Dacă aveți piept de vită conservat, muștar dijon, buruiană de mărar și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi albusul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort alb-negru ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Împletituri De Cardamom, Împletituri De Pâine, și Împletituri De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele șapte ingrediente. Desfaceți un tub de aluat semilună pe o foaie de copt ungreased; sigilați cusăturile și perforațiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Spread jumătate din carne de vită corned de umplere în jos centrul de dreptunghi. Pe fiecare parte lungă, tăiați 1-in.- benzi largi în termen de 1 în. de umplere. Începând de la un capăt, pliați benzi alternante la un unghi peste umplere; capetele de etanșare. Repetați cu aluatul de semilună rămas și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3
Ungeți albusul de ou peste împletituri; presărați semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
4
Coaceți la 375 de minute timp de 25-30 de minute sau până se rumenesc. Se răcește pe rafturile de sârmă timp de 5 minute înainte de a tăia în felii. Refrigerați resturile.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista