resturi de Ziua Recunoștinței? încercați hash de curcan și yam cu salvie

Resturi de Ziua Recunoștinței? încercați curcan & Yam hash cu salvie este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 460 calorii. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de curcan, piper și sare de mare nerafinată, ciorbă de pui fript și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Resturi de Ziua Recunoștinței: varză de Bruxelles, cartofi și Hash de curcan, Ziua Recunostintei Resturi Quesadilla (3-Brânză Curcan Cranberry & Sage Quesadilla), și Ziua Recunostintei Turcia resturi Bliss: Turcia Mac-și-Cheeselets.
Instrucțiuni
Topiți o jumătate de cană de unt sau ulei de cocos într – o tigaie din fontă peste o flacără moderată, apoi aruncați șalotele decojite și tocate și salvie tocată, prăjindu-le până când își eliberează parfumul și devin translucide-aproximativ trei minute. Aruncați ignamul tăiat cubulețe și prăjiți până se înmoaie când este străpuns cu o furculiță, amestecând frecvent.
Adăugați trei căni de curcan rămas tocat la igname și șalotă și continuați să prăjiți timp de cinci până la șase minute. Deglazați tigaia cu o cană friptură de pui sau curcan și fierbeți hash-ul până când lichidul este complet evaporat, cu aproximativ zece minute mai mult.