Resturi de Friptură Tater Tot Caserola
Restul de friptură Tater Tot Casserole durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30 g de proteine, 29 g de grăsimi și un total de 483 de calorii. Pentru 1,8 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru toamna. Un amestec de ardei, legume, friptură și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. 27 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 66%, ceea ce este bun. Rețete similare sunt Tater Tot Casserole (alias Tater Tot Hotdish), Tater Tot Casserole (alias Tater Tot Hotdish) și Tater Tot Casserole.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți o tavă de copt de 9 x 13 inci.
Combinați supa cremă de ciuperci, supa cremă de pui, smântâna, sare condimentată și piper. Se amestecă legumele și ceapa.
Adăugați tater tots și amestecați până când sunt acoperiți cu amestecul.
Se toarnă în vasul de copt pregătit. Apăsați feliile de friptură în partea de sus a amestecului de tater tot.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 15 minute; Se presara branza Cheddar deasupra si se coace 35 de minute pana cand branza se rumeneste.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 10 minute înainte de servire.