Remuladă de țelină și morcov
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și garnitură prietenoasă cu fodmap? Remoulada de țelină și morcovi ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 84 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 59 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, suc de lămâie, mărar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Rețete similare sunt Țelină Remoulade, Țelină Remoulade, și Po ' Boy de somn prăjit cu sos de Remouladă de țelină.
Instrucțiuni
Puneți legumele într-un castron mare cu mărarul.
Se amestecă sucul de maioneză și lămâie și se condimentează bine, înainte de a se amesteca bine în legume. Se va păstra acoperit la frigider până la 3 zile.