Remouladă De Rădăcină De Țelină

Remouladă De Rădăcină De Țelină
Remoulada rădăcină de țelină este o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian garnitură. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 209 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ulei de măsline, sare, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ C. C.-rave R. C. M. (rădăcină de țelină R. C. M.), Remouladă De Rădăcină De Țelină, și Radacina De Telina R8moulade.

Instrucțiuni

1
Rădăcina de țelină are o coajă foarte dură și se decolorează ușor, așa că lucrați rapid. Folosiți un cuțit ascuțit și robust pentru a tăia coaja. Frecați carnea albă cu puțin suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
2
Tăiați rădăcina de țelină în bucăți care se vor potrivi în tubul unui robot de bucătărie prevăzut cu lama de mărunțire. (De asemenea, puteți tăia rădăcina de țelină cu o mandolină.) Tăiați rădăcina de țelină, apoi aruncați într-un castron mare cu restul de suc de lămâie și sare și acoperiți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
MandolinăMandolină
BolBol
3
Tăiați mărul în julienne cu un cuțit ascuțit sau mandolină. Aruncați cu rădăcina de țelină mărunțită și acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
CuțitCuțit
4
Pregătiți pansamentul: într-un castron mediu cald, bateți oțetul, muștarul, sarea și piperul. Se amestecă treptat în ulei până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
OțetOțet
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Bateți maioneza. Condimentați cu sare și piper suplimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MaionezăMaioneză
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Îndoiți pansamentul în amestecul de rădăcină de țelină și gustați pentru condimentare, acoperiți și refrigerați până când este bine răcit. (Salata se va păstra câteva zile dacă este păstrată acoperită și refrigerată.) Când este gata de servit, presărați pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
PătrunjelPătrunjel
țelinățelină
7
articol var
8
Type_27_data = {};
9
articol
10
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista