Remoulade de rădăcină de țelină pentru o practică crocantă de Ziua Recunoștinței
Remoulade de rădăcină de țelină pentru o practică crocantă de Ziua Recunoștinței ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 139 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 1,24 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă de la SippitySup are 107 fani. Mergeți la magazin și ridicați vinetă de vin, nuci, curenți și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ C. C.-rave R. C. M. (rădăcină de țelină R. C. M.), Radacina De Telina R8moulade, și Radacina De Telina R8moulade.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit mare și greu de bucătari tăiați partea superioară și inferioară a rădăcinii de țelină. Apoi folosiți un cuțit robust pentru a îndepărta pielea. Fii puțin agresiv în peeling. Apoi, utilizați o mandolină sau un cuțit de bucătari tăiați rădăcina de țelină în chibrituri de 1/8 inch. Rezultatul final ar trebui să fie de aproximativ 1 kilogram.
Se combină CR aproxormme fra fra, vinaigrette și suc de lămâie într-un bol mediu de amestecare; se amestecă până se încorporează bine.
Adăugați rădăcina de țelină, țelina, nucile, coacăzele și pătrunjelul. Aruncați ingredientele împreună până se omogenizează. Acoperiți și refrigerați cu două până la opt ore înainte de servire.
Se servește răcit.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...