Remake direcții pentru sigur.JELL fierte gem sau jeleu

Nevoie de un fără gluten, FODMAP prietenos și condiment vegan? Remake direcții pentru sigur.JELL fierte gem sau jeleu ar putea fi o reteta mare pentru a încerca. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 100 calorii. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați Pectina de fructe jell, gemul, zahărul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 ore. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Sigur.JELL jalape o Jelly, Sigur.JELL jeleu de soc, și Furr ' s Fruit Punch Jell-O Salad – faceți o salată răcoritoare Jell - O adăugând câteva ingrediente extran.
Instrucțiuni
Pregătiți borcanul: spălați un borcan cu jumătate de halbă și înșurubați banda în apă fierbinte cu săpun; clătiți cu apă caldă.
Se toarnă apă clocotită peste un capac plat în cratiță de pe foc.
Lăsați să stea în apă fierbinte până când este gata de utilizare.
Scurgeți bine înainte de umplere.
Pregătiți amestecul de pectină: adăugați treptat pectină în apă în mici (1-qt.) cratiță, amestecând constant. Se aduce la fierbere la foc mediu; se fierbe 2 min., amestecând constant.
Pregătiți un lot de încercare: măsurați gemul sau jeleul, zahărul și 1 lingură. din amestecul de pectină în mici (1-qt.) cratiță. Aduceți amestecul la fierbere completă (o fierbere care nu se oprește din barbotare atunci când este agitată) la foc mare, amestecând constant. Se fierbe 30 sec.; amestecând constant.
Scoateți din căldură. Îndepărtați orice spumă cu lingură de metal. Se toarnă imediat în borcan sterilizat. Acoperiți și lăsați să stea până la 24 de ore pentru a verifica setul de gem sau jeleu. Între timp, păstrați amestecul de pectină rămas în frigider. Depozitați borcanul de gem sau jeleu din lotul de încercare în frigider.
Pregătiți restul lotului: dacă lotul de probă se stabilește în mod satisfăcător, pregătiți restul lotului în 6 - până la 8-qt. stockpot, refacând nu mai mult de 8 căni de gem sau jeleu la un moment dat și folosind aceleași instrucțiuni ca și pentru lotul de încercare cu măsurile enumerate mai sus de zahăr și pectină pentru fiecare 1 cană de gem sau jeleu. Polonic în borcane sterilizate, de umplere la termen de 1/4 inch de topuri. Ștergeți jantele și firele de borcan. Acoperiți cu capace din două piese. Înșurubați bine benzile.
Borcane de proces: aduceți canner cu apă clocotită, pe jumătate plin cu apă, la foc mic.
Așezați borcane pe raft ridicat în canner. Rack inferior în canner. (Apa trebuie să acopere borcanele cu 1 până la 2 inci.
Adăugați apă clocotită, dacă este necesar.) Capac; aduceți apa la fierbere blândă. Proces 5 min. pentru jeleu; 10 min. pentru gem.
Scoateți borcane și locul în poziție verticală pe prosop să se răcească complet. După ce borcanele se răcesc, verificați sigiliile apăsând mijlocul capacelor cu degetul. (În cazul în care capacul arcuri înapoi, capacul nu este sigilat și refrigerare este necesar.) Aruncați orice amestec de pectină rămas.