Remake direcții pentru CERTO fierte gem sau jeleu
Nevoie de un fără gluten, FODMAP prietenos și condiment vegan? Direcții Remake pentru CERTO fierte gem sau jeleu ar putea fi o rețetă uimitoare pentru a încerca. Această rețetă servește 12. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 92 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Un amestec de pectină din fructe certo, gemul, zahărul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este improvizabil. Încercați Perfect Granola-Remake, Remake-Ul Mind Probe, și Gem de mango CERTO pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți borcanul: spălați un borcan cu jumătate de halbă și înșurubați banda în apă fierbinte cu săpun; clătiți cu apă caldă.
Se toarnă apă clocotită peste un capac plat în cratiță de pe foc.
Lăsați să stea în apă fierbinte până când este gata de utilizare.
Scurgeți bine înainte de umplere.
Pregătiți un lot de încercare: măsurați gemul sau jeleul în mici (1-qt.) cratiță. Aduceți amestecul la fierbere completă (o fierbere care nu se oprește din barbotare atunci când este agitată) la foc mare, amestecând constant.
Adăugați zahăr, suc de lămâie și pectină; se amestecă până se amestecă bine. Reveniți la fierbere completă, amestecând constant.
Scoateți din căldură. Îndepărtați orice spumă cu lingură de metal. Se toarnă imediat în borcan sterilizat. Acoperiți și lăsați să stea până la 24 de ore pentru a verifica setul de gem sau jeleu. Între timp, magazin deschis pungă de pectină în frigider. Depozitați borcanul de gem sau jeleu din lotul de încercare în frigider.
Pregătiți restul lotului: dacă lotul de probă se stabilește în mod satisfăcător, pregătiți restul lotului în 6 - până la 8-qt. stockpot, refacând nu mai mult de 8 căni de gem sau jeleu la un moment dat și folosind aceleași instrucțiuni ca și pentru lotul de încercare cu măsurile enumerate mai sus de zahăr, suc de lămâie și pectină pentru fiecare 1 cană de gem sau jeleu. Polonic în borcane sterilizate, de umplere la termen de 1/4 inch de topuri. Ștergeți jantele și firele de borcan. Acoperiți cu capace din două piese. Înșurubați bine benzile.
Borcane de proces: aduceți canner cu apă clocotită, pe jumătate plin cu apă, la foc mic.
Așezați borcane pe raft ridicat în canner. Rack inferior în canner. (Apa trebuie să acopere borcanele cu 1 până la 2 inci.
Adăugați apă clocotită, dacă este necesar.) Capac; aduceți apa la fierbere blândă. Proces 5 min. pentru jeleu; 10 min. pentru gem.
Scoateți borcane și locul în poziție verticală pe prosop să se răcească complet. După ce borcanele se răcesc, verificați sigiliile apăsând mijlocul capacelor cu degetul. (În cazul în care capacul arcuri înapoi, capacul nu este sigilat și refrigerare este necesar.) Aruncați orice pectină rămasă în punga deschisă.