Remake direcții pentru CERTO congelator gem sau jeleu
Direcții Remake pentru CERTO congelator gem sau jeleu ar putea fi doar condiment pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 15 și costă 23 de cenți pe porție. O porție conține 73 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 15 minute. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Dacă aveți pectină de fructe certo, gemul, sucul de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor foarte rău (dar încă fixabil) spoonacular de 7%. Încercați 30 de minute până la gem de congelator CERTO de căpșuni-rubarbă de casă, MCP vișine frigorifice pentru struguri, și 30 minute pentru casă sigur.JELL_COMBINATOR de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți recipientele: clătiți recipientele și capacele din plastic curate cu apă clocotită; uscați bine.
Pregătiți un lot de încercare: măsurați gemul sau jeleul într-un castron mic.
Adăugați zahăr și suc de lămâie; se amestecă 3 min. sau până când zahărul este complet dizolvat.
Adăugați pectină; se amestecă încă 3 min. Se toarnă imediat într-unul din recipientele pregătite. Acoperiți și lăsați să stea până la 24 de ore înainte de a verifica dacă este setat. Între timp, magazin deschis pungă de pectină în frigider.
Pregătiți restul lotului: dacă lotul de probă se stabilește în mod satisfăcător, pregătiți gemul sau jeleul rămas, refăcând nu mai mult de 8 căni de gem sau jeleu simultan și folosind aceleași instrucțiuni ca pentru lotul de probă cu măsurile enumerate mai sus de zahăr, suc de lămâie și pectină pentru fiecare 1 cană de gem sau jeleu.
Se toarnă în recipiente pregătite. Aruncați orice pectină rămasă în punga deschisă.