Regal Discovery Tour cu maestrul bucătar de top Marcus Samuelsson (Plus Chef Samuelsson pentru creveți și crupe roșii)
Regal Discovery Tour cu maestrul bucătar de top Marcus Samuelsson (Plus Chef Samuelsson pentru creveți și crupe roșii) este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 784 calorii, 17g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Mergeți la magazin și ridicați o nouă masă americană" de marcus samuelsson, expert în mixologie michael, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea de masă, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată Plus Roundup Cu Banane Dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Chiftele suedeze ale lui Marcus Samuelsson, Chef Marcus ' Mac și verdeață, și Iron Chef chinez-Chef Chen ' s Mapo Tofu.
Instrucțiuni
1
Chef Marcus Samuelsson
2
Sâmbătă, am avut privilegiul de a participa la Buick Regal Discovery Tour la Hotelul SLS, sponsorizat de revistele Food & Wine și Travel + Leisure. Los Angeles a fost ultima oprire a turneului de fond, care a început în Chicago și a lovit orașe, inclusiv Orlando, Dallas și Cincinnati. Cred că au păstrat cel mai bun pentru final!Stopul nostru a prezentat vorbitori invitați, inclusiv Jorge A. Chicas, bucătarul executiv al bazarului de Jose Andres (unul dintre restaurantele mele preferate din LA), expertul în mixologie Michael Green, guru-ul alimentelor rutiere Michael Stern și maestrul bucătar de top Marcus Samuelsson.Măslinele lichide ale Bazarului
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De Porumb
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
După testul de conducere a unui Buick Regal din 2011 (nu este o modalitate proastă de a începe o dimineață rece din Los Angeles-mașina are chiar încălzitoare de scaune!), grupul meu a intrat într-o sală de conferințe, unde am fost întâmpinați de Chef Chicas, sous chef-ul său și de o masă plină de delicii gastronomice moleculare.Chef Chicas ne-a arătat cum să facem frigarui de roșii și pepene verde, a demonstrat tehnica faimoaselor măsline lichide ale Bazarului (suc de măsline încapsulat care îți explodează în gură) și a trecut în jurul măslinelor lichide pentru a le gusta. De asemenea, a răspuns la întrebări și a vorbit pe larg despre noua sală de degustare de lux a Bazarului, Saam, pe care abia aștept să o încerc în noul an.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene Verde
Aluat De Pâine De Porumb
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Expert În Mixologie Michael Green
5
În continuare, am fost întâmpinați cu entuziasm de expertul în mixologie Michael Green, care a demonstrat cum să facem un cocktail Ginger Gin Sour (am amestecat versiunea mocktail, dar ni s-a promis adevărata afacere mai târziu în cursul zilei pentru a sorbi pentru prezentarea lui Marcus Samuelsson). Nu numai că Michael a lucrat în cameră ca un profesionist, dar a demonstrat o profunzime uluitoare de cunoștințe despre orice, de la băuturile perfecte pentru a servi pentru brunch-ul de vacanță (vin cu conținut scăzut de alcool, cum ar fi cocktailurile Riesling sau Prosecco), până la împerecherile perfecte de vin, la instrumentele esențiale de bar. Apoi, am pornit la drum (metaforic) cu pasionatul de mâncare rutieră Michael Stern, care scrie minunatul site Road Food. El a vorbit despre cel mai bun mod de a găsi mâncare grozavă (indiciu-rostogoliți-vă ferestrele și folosiți-vă nasul), scufundările sale preferate la grătar și masa sa recentă la Phillippe the Original din Centrul orașului L. A. (citiți recenzia sa aici). Data viitoare când plănuiesc o călătorie rutieră, voi folosi site-ul său web pentru a găsi locuri minunate pentru a opri pentru grub pe parcurs.Chef Marcus Samuelsson
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alcool
Cocktail Fără Alcool
Prosecco
Riesling
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Gin
6
Extravaganța foodie s-a încheiat cu demonstrația de gătit a bucătarului Marcus Sameulsson. Ni s-a înmânat cocktailul Ginger Gin Sour al lui Michael Green, plin de gin de data aceasta și am inaugurat o conferință mare. În secunda în care am intrat în cameră, am fost uimit de mirosurile delicioase emanate de pe scenă-parfumate și puternice, sugerând condimente puternice și profiluri complexe de arome.După ce ne-am așezat, ni s-au servit boluri fierbinți cu versiunea bucătarului Samuelsson de creveți și crupe roșii (rețeta de mai jos). Mâncarea savuroasă a fost ambalată cu arome (picante, dulci, umami) și texturi (crupe, creveți, roșii). Nu e de mirare că a câștigat Top Chef Masters-abia aștept să încerc să fac această rețetă acasă.Chef Samuelsson a răspuns la o serie de întrebări din partea publicului, oferind sfaturi cu privire la condimentele și vasele esențiale din dulap, epilând poetic despre superioritatea piețelor fermierilor din California (îmi pare rău Newyorkezii!), și complimentând masa pe care a avut-o aseară la Animal (interesant, ultima dată când am luat masa acolo, bucătarul Samuelsson a mâncat la masa de lângă mine cu colegii Maeștri Jonathan Waxman și Rick Moonen-recenzia și pozele mele aici)."Noua masă americană" de Marcus Samuelsson
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
2 Uncii Cheddar Mărunțit
Gin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Evenimentul s-a încheiat cu noi primind noua carte de bucate a bucătarului Samuelsson, New American Table, ca cadou de despărțire. Mormântul gros este plin de rețete interesante pe care abia aștept să le încerc acasă. Am atârnat chiar și după eveniment pentru ca cartea mea să fie semnată de un bucătar Samuelsson foarte grațios și zâmbitor.Vă mulțumim pentru Buick, Food & Wine, Travel + Leisure și tuturor celor care au lucrat la eveniment pentru a face o astfel de ocazie foodie fantastic.Creveții și crupele roșii ale bucătarului Marcus Samuelsson
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2 Uncii Cheddar Mărunțit
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Servește 4 persoane
9
Timp de gătit: aproximativ 30 de minute
10
Rețetă De Imprimare
11
Ingrediente1 ceapa rosie, tocata marunt4 catei de usturoi, tocata1 lingurita praf de boia1 lingurita praf de chili1 / 2 cana ulei de masline1 cana grits1 frunze de bay1 cana conserve rosii zdrobite1 cana porumb1 / 2 cana vin alb3 cani apassuc din 2 lemone12 creveți U-12, curățați și de-vene1 lingură pătrunjel tocat1 tabellingura cilantrosalt tocat și piper8 roșii cherry, înjumătățite
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată Subțire
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Aluat De Pâine De Porumb
12
Adăugați ceapa, usturoiul, jumătate din condimentele uscate și jumătate din uleiul de măsline într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
13
Se adaugă grăsimile și frunza de dafin, se sotează 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 Uncii Cheddar Mărunțit
14
Adăugați Roșia conservată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
14 Cani De Branza Romano Rasa
15
Adăugați porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
16
Adăugați jumătate de vin alb și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
17
Lăsați să fiarbă timp de 25 de minute. Într-un castron, adăugați jumătate din sucul de lămâie, o lingură de ulei de măsline, condimentele rămase și creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
18
Să stea timp de 15 minutes.In o tigaie, sotati crevetii si usturoiul ramas la foc mare timp de 3 minute. Aruncați sucul de lămâie rămas, vinul alb rămas, pătrunjelul tocat și coriandrul tocat. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Pentru Ungerea Insertului
Sani De Fazan Daca)
1 Kg Tortillas De Maíz
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
19
Adăugați roșii cherry și serve.To serviți, așezați 2 linguri de grâu într-un castron. Se acoperă cu 3 creveți pe bol.Galerie foto: bucătarul executiv al bazarului, Jorge Chicas
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată Subțire
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2 Uncii Cheddar Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
20
Chef Chicas Făcând Frigarui De Pepene Verde
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
21
Măsline lichide în ulei de măsline măsline"vechi"
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Aluat De Pâine De Porumb
22
Ingrediente pentru măsline lichide
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De Porumb
23
Ginger Gin Acru "Mocktail"
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cocktail Fără Alcool
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca RELAX Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.