Reducere Buerre Blanc
Reducerea Buerre Blanc este o fără gluten, primar și vegetarian sos. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 513 calorii, 1g de proteine, și 52G de grăsime fiecare. Un amestec de smântână grea, unt, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Fish-Camp Buerre Blanc, Flounder Schoolkid cu pește-Camp Buerre Blanc, și Flan de carne de crab și spanac cu roșii afumate Buerre Blanc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați vinul și următoarele 3 ingrediente într-o cratiță medie. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu-mare; gatiti 3 minute sau pana cand amestecul s-a redus la jumatate.
Adăugați smântână și gătiți 2 minute sau până când amestecul s-a redus la jumătate.
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare cu plasă fină în partea superioară a unui cazan dublu peste apă clocotită. Bateți încet untul, câteva bucăți pe rând, până când untul este topit și amestecul este neted. Condimentează după gust cu sare și piper. Păstrați cald peste apă fierbinte.