Redfish Court-bouillon
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Redfish Court-bouillon ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 2,76 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 283 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sare, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare sunt Louisiana Court-Bouillon (Sau Cajun Court Bouillon), Cod fiert în bulion de curte, și Snapper în Haitian Court-Bouillon.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Amestecați uleiul de măsline și făina într-o cratiță la foc mediu pentru a face un roux. Gatiti, amestecand continuu, aproximativ 15 minute sau pana la intuneric. Acest lucru poate dura mai mult.
Adăugați ceapa, usturoiul și țelina în roux și gătiți până se înmoaie. Se amestecă roșiile înăbușite și se condimentează cu sare, piper, cimbru, busuioc, oregano și frunze de dafin.
Se amestecă până se amestecă bine și se încălzește.
Așezați fileuri de pește în fundul unui vas de copt suficient de mare pentru a le ține într-un singur strat.
Se toarnă sosul peste pește.
Coaceți descoperit timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când peștele este ușor străpuns cu o furculiță. În timp ce gătiți, ungeți ocazional cu sosul.
Scoateți frunza de dafin și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.