Red Velvet Whoopie Pies
Dacă 58 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Red Velvet Whoopie Pies ar putea fi un super fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 18 porții cu 244 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de făină de orez, bicarbonat de sodiu, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Red Velvet Whoopie Pies, Red Velvet Whoopie Pies, și Red Velvet Whoopie Pies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade. Tapetați foile de copt cu hârtie pergament sau covorașe de copt din silicon.
În vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete, cremați untul și zahărul împreună până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute.
Adăugați oul și amestecați bine, răzuind părțile laterale ale bolului cu o spatulă mare.
Adăugați vanilia și colorantul alimentar și amestecați bine.
Într-un castron mare separat, amestecați amestecul de făină de orez dulce, pudra de cacao și sarea. Cu mixerul la foc mic, adăugați jumătate din amestecul de făină, apoi zeama și, în final, restul amestecului de făină în amestecul de unt și amestecați bine.
Într-un castron mic amestecați oțetul și bicarbonatul de sodiu împreună și apoi amestecați în aluat. Folosind o spatulă mare, răzuiți fundul și părțile laterale ale bolului de amestecare și asigurați-vă că toate ingredientele sunt încorporate. Aruncați aluatul pe foile de copt pregătite folosind o lingură mică de înghețată sau o lingură mare.
Coaceți cookie-urile timp de 7 până la 9 minute sau până când marginile sunt setate și cookie-urile sunt ferme, dar elastice la atingere. Se răcește pe foile de copt timp de 5 minute, apoi se transferă într-o grătar pentru a se răci complet. În timp ce cookie-urile se răcesc, faceți umplutura.
În vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete la viteză medie, cremați împreună crema de brânză, untul, sarea și vanilia până se omogenizează. Opriți mixerul. Cerneti zaharul cofetarilor si incepand cu mixerul la viteza mica si crescand incet viteza la mediu, amestecati bine.
Cu mâna, periați firimiturile de pe fundul (partea plată) a unui cookie, întindeți cu o cantitate generoasă de umplutură, apoi acoperiți cu un alt cookie, cu partea plată în jos pe umplutură. Repetați cu cookie-urile rămase și umplutura.
Cookie-urile trebuie păstrate în frigider, dar sunt cel mai bine consumate fără răcire, așa că scoateți-le din frigider cu 10 t0 cu 15 minute înainte de servire.
Retipărit cu permisiunea de la pur și simplu ... deserturi fără Gluten de Carol Kicinski, 2011 Thomas Dunne Books