Red Snapper en Papillote ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 514 calorii, 53G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $5.41 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ceapă, oregano, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, ceea ce e bine. Încercați Red Snapper în Papillote, Red Snapper în Papillote, și Roșu Snapper en Papillote cu Vinaigrette Cilantro-Lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Clătiți cuscusul într-o sită cu ochiuri fine, sub apă rece, așezați-vă pe foaia de copt căptușită cu pergament și presărați cu un vârf de sare. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Foaie De Copt
4
Tăiați hârtia pergament în foaie de 15 x 48 inci. Îndoiți în 1/2 și așezați-vă pe foaia de copt/cookie. Desfaceți și așezați snapper în diagonală pe tava de foaie deasupra a 1 strat de pergament. Sare și piper pește, în interior și în exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
Cookie-uri
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Tigaie
5
Așezați ierburile în interiorul cavității peștelui împreună cu 1/2 de lămâie și 1/2 de ceapă roșie. Aranjați cuscusul lângă pește pe toate părțile. Puneți usturoiul și lămâia rămasă și ceapa roșie pe pește și așezați roșii și inimi de anghinare în afara cuscusului, creând oarecum un perete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De Anghinare
Ceapă Roșie
Cuscus
Tomate
Usturoi
Ierburi
Lămâie
Pește
6
Se toarnă vin peste pește și se pune cu unt. Ori peste marginile de hârtie pergament, capsare, dacă este necesar, pentru a crea și sigiliu aproape etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Pește
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
7
Coaceți în cuptor timp de 30 de minute. Deschideți cu grijă și serviți (fiți conștienți de oasele din pește).
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.