Snapper roșu în apă nebună: Acqua Pazza ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $ 6.56 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 526 calorii, 66g de proteine, și 18g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți vin, sare și piper, stoc de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Dorada de mare în apă nebună (Oratan all ' acqua pazza), Pesce all 'acqua pazza (pește fiert în apă"nebun"), și Red Snapper în Acqua Pazza.
Instrucțiuni
1
Condimentează bucățile de pește cu condimente de sare, piper și fructe de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,3 Kg Creveți Medii, Cu Coadă, Fără Cochilie și Fără Vene
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane De Caracatiță Brite
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Încălziți o tigaie mare adâncă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați ulei de măsline extravirgin, fulgi de ardei roșu, usturoi și hamsii. Topiți hamsiile în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Adăugați snapper, partea pielii în jos și crocant pielea. Întoarceți și rumeniți peștele în ulei 3 mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
Bomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Adăugați vin și deglazați tigaia (ridicați picăturile) apoi adăugați bucăți de roșii uscate la soare, capere și scallions și amestecați stocul de pui. Amestecați ușor tocană / supă sau "aplecați", astfel încât să nu rupeți peștele. Aduceți bulionul la foc mic și gătiți încă 3 până la 5 minute pentru a combina aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Ghimbir întreg, Zdrobit
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Bomboane De Caracatiță Brite
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Serviți peștele în boluri puțin adânci, cu mult bulion nebun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
7
Garnisiți cu pătrunjel și treceți multă pâine crustă pentru scufundare, scufundare și ștergere!
Pește în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.