Red Snapper stil Cancato cu Chorizo-Salsa de roșii
Rețeta Red Snapper Cancato Style cu Chorizo-Salsan de roșii este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 6 porții cu 485 calorii, 59G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $5.33 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați un.1. sos original, chorizo mexican, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Încercați Red Snapper stil Cancato cu Chorizo-Salsa de roșii, Snapper la grătar în stil spaniol cu Salsa de roșii și măsline verzi, și Snapper cu Salsa caldă în stil Italian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Scor pește pe ambele părți cu tăieturi încrucișate superficiale; așezați pe o foaie mare de folie antiaderentă. Tăiați grosolan 6 căței de usturoi; așezați în interiorul cavității peștelui. Se toacă usturoiul rămas. Amestecați jumătate din usturoiul tocat rămas și 1/3 cană de sos de friptură în blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Sos De Friptură
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Folie De Aluminiu
3
Adăugați 1 cană de pătrunjel; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
4
Întindeți sosul preparat uniform pe ambele părți ale peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Pește
5
Așezați peștele (încă pe foaie de folie) pe grătarul grătarului; acoperiți cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Folie De Aluminiu
6
Grătar 25 până la 30 min. sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița, întorcându-se după 15 min. Între timp, gătiți chorizo în tigaie medie la foc mediu 5 min. sau până se termină, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Scoateți chorizo din tigaie, scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați usturoiul tocat rămas în tigaie; gatiti si amestecati 1 min. Se amestecă roșiile; gatiti 3 min., amestecând ocazional. Întoarceți chorizo în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați sosul de friptură rămas și pătrunjelul; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Friptură
Pătrunjel
10
Transferați peștele pe farfuria de servire; se acoperă cu amestecul de chorizo și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.