Red Snapper stil Cancato cu Chorizo-Salsa de roșii

Red Snapper stil Cancato cu Chorizo-Salsa de roșii
Rețeta Red Snapper Cancato Style cu Chorizo-Salsan de roșii este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 6 porții cu 485 calorii, 59G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $5.33 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați un.1. sos original, chorizo mexican, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Încercați Red Snapper stil Cancato cu Chorizo-Salsa de roșii, Snapper la grătar în stil spaniol cu Salsa de roșii și măsline verzi, și Snapper cu Salsa caldă în stil Italian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Scor pește pe ambele părți cu tăieturi încrucișate superficiale; așezați pe o foaie mare de folie antiaderentă. Tăiați grosolan 6 căței de usturoi; așezați în interiorul cavității peștelui. Se toacă usturoiul rămas. Amestecați jumătate din usturoiul tocat rămas și 1/3 cană de sos de friptură în blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Sos De FripturăSos De Friptură
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Adăugați 1 cană de pătrunjel; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
4
Întindeți sosul preparat uniform pe ambele părți ale peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
PeștePește
5
Așezați peștele (încă pe foaie de folie) pe grătarul grătarului; acoperiți cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Grătar 25 până la 30 min. sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița, întorcându-se după 15 min. Între timp, gătiți chorizo în tigaie medie la foc mediu 5 min. sau până se termină, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Scoateți chorizo din tigaie, scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați usturoiul tocat rămas în tigaie; gatiti si amestecati 1 min. Se amestecă roșiile; gatiti 3 min., amestecând ocazional. Întoarceți chorizo în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați sosul de friptură rămas și pătrunjelul; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
PătrunjelPătrunjel
10
Transferați peștele pe farfuria de servire; se acoperă cu amestecul de chorizo și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
BrânzăBrânză
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate91
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista