Red Snapper Puttanesca

Reteta Red Snapper Puttanescan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 431 calorii. Pentru $6.59 pe portie, veți obține un curs principal care servește 1. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de snapper, pătrunjel cu frunze plate, crenguțe de pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, Snapper Roșu Fiert Puttanesca, și Puttanesca cu Snapper roșu fiert rapid cu paste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 177° (180C).
Așezați fileurile de snapper într-un vas de copt din sticlă superficială și acoperiți cu sucul de lămâie și piperul.
Pentru a face sosul, într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu, încălziți uleiul.
Se adauga ceapa si usturoiul si saut, amestecand frecvent, timp de 2 minute.
Adăugați roșiile, măslinele, caperele, hamsiile, busuiocul, oregano și frunza de dafin. Se aduce la fierbere, se reduce focul la minim și se fierbe timp de 5 minute.
Se toarnă sosul peste fileuri și se acoperă cu pătrunjelul tocat. Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți până când peștele se separă doar când este presat cu o furculiță, aproximativ 30 de minute.
Scoateți și aruncați frunza de dafin.
Pentru a servi, împărțiți între 4 farfurii individuale. Completați fiecare cu o pană de lămâie și o crenguță de pătrunjel.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.