Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Red Snapper Parmigianan. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 265 calorii, 38g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.29 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Dacă aveți parmezan, căței de usturoi, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Încercați Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, Melanzane alla Parmigiana-vinete parmigiana, și Parmigiana de vinete fără Parmigiana! pentru rețete similare.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.