Red Snapper Livornese
Red Snapper Livornese ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $2.25 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 210 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de măsline, suc de lămâie, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 86%. Rețete similare includ Snapper Livornese, Red Snapper Livornese, și Red Snapper Livornese.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Într-o tigaie medie, încălziți uleiul de măsline și sotati ceapa până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Se adaugă usturoiul și se sotează 1 minut. Se amestecă roșiile, caperele, măslinele negre, fulgii de ardei roșu și pătrunjelul. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 10 minute.
Întindeți 1/2 cană de sos într-un vas de copt de 11x7 inch și aranjați fileurile de snapper într-un singur strat în vas.
Stropiți sucul de lămâie peste fileuri, apoi turnați sosul rămas peste tot.
Coaceți timp de 15 minute pentru fileuri groase de 1/2 inch sau 30 de minute pentru fileuri groase de 1 inch. Ungeți o dată cu sosul în timp ce coaceți. Snapper se face atunci când fulgi ușor cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.