Recolta tocană de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 528 calorii, 41G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați urechi porumb-pe-știulet) porumb de miez, usturoi, morcovi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Recoltați Tocană De Vită, Tocană De Vită Cu Recoltă De Dovleac, și Tocană De Recoltare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 163°.în cuptorul olandez, amestecați toate ingredientele, cu excepția porumbului, cartofilor și dovleceilor. Capac; coaceți 2 ore 30 minute, amestecând de 2 sau 3 ori în primele 1 oră 30 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se amestecă porumbul și cartofii. Acoperiți; coaceți cu 1 oră până la 1 oră cu 30 de minute mai mult sau până când carnea de vită și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Se amestecă dovleceii. Acoperiți; lăsați să stea cu 10 minute înainte de servire.