Recoltați salată cu vinetă de cidru

Recoltați salată cu vinetă de cidru
Recolta salata cu vinaigrette de cidru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 309 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Un amestec de caise, suc de lămâie, frunze de spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Salată de recoltare de varză de Bruxelles rasă cu vinetă tare de cidru de mere #MysteryDish, Salată de dovlecei și varză prăjită cu cidru cu vinetă de cidru de mere, și Recoltați Salată Cu Vinetă De Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați împreună pere tocate și suc de lămâie într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați caise și următoarele 5 ingrediente, aruncând bine. Se răcește 1 oră sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
3
Aranjați spanacul pe farfurii individuale; se acoperă uniform cu amestec de pere și se presară cu nuci și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
NuciNuci
BrânzăBrânză
PerePere

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista