Recoltați Mere Coapte
Această rețetă servește 45. O porție conține 34 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Dacă 13 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., recolta mere coapte ar putea fi o mare fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de stafide, brânză Cheddar ascuțită cu lapte, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mere De Recoltare La Cuptor, Filet de porc de rozmarin cu mere de recoltare, și Recoltați pui de tigaie cu mere, varză de Bruxelles și cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Îndepărtați miezurile din mere până la 1/2 inch de fundul merelor; străpungeți cojile cu un cuțit ascuțit mic. Stand mere în vas de copt superficial.
Se amestecă sucul, zahărul și scorțișoara; se toarnă peste mere.
Coaceți 30 până la 35 min. sau până când merele sunt fragede, ungand ocazional cu amestec de suc.
Combinați ingredientele rămase; lingură în centre de mere.