Recoltați Amestecul De Gustări

Recoltați Amestecul De Gustări
Harvest Snack Mix ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 213 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 44 de cenți pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână floricele, nuci, sâmburi de floarea soarelui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Recolta Gustare Tort, Amestec De Pansament De Fermă De Casă, și Amestec De Condimente Sazon De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați covrigii, nucile și sâmburii de floarea soarelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sâmburi Suplimentari De Floarea Soarelui Sărați, OpționalSâmburi Suplimentari De Floarea Soarelui Sărați, Opțional
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Combinați untul, scorțișoara și cuișoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3
Stropiți o treime din amestecul de unt peste amestecul de covrig; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4
Transferați într-un 15-in uns. x 10-in. x 1-în. tigaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Se coace la 300 la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Așezați floricele într-un castron mare; stropiți cu amestecul de unt rămas și aruncați pentru a acoperi. Se amestecă în amestecul de covrig.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Coaceți cu 15 minute mai mult sau până când se încălzește. Se răcește; transferați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Adăugați bomboane de porumb și amestec de pod; aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De PorumbBomboane De Porumb
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista