Recolta De Vară Salată De Pui-Cartofi
Recolta de vară salata de pui-cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 301 calorii, 21g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, cartofi, pansament de fermă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma iaurtul simplu fără grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Foarte Boabe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Recolta De Vară Salată De Pui-Cartofi, Salată De Recoltă De Vară, și Abundență {: Salată De Recoltă De Vară} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți 6 căni de apă ușor sărată până la fierbere.
Adăugați cartofi; reveniți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 5 minute.
Adăugați fasole verde; gătiți neacoperit cu 8 până la 12 minute mai mult sau până când cartofii și fasolea sunt crocante.
Între timp, într-un castron mic, amestecați iaurtul, pansamentul, hreanul, sarea și piperul; pus deoparte.
Scurgeți cartofii și fasolea verde; clătiți cu apă rece pentru a se răci. Într-un castron mare de servire, amestecați cartofii, fasolea verde, puiul și țelina.
Se toarnă amestecul de iaurt peste salată; aruncați ușor pentru a acoperi. Căptușiți farfuriile cu verdeață; lingură salată pe verdeață.