Recolta De Toamnă Savura
Toamna recolta Relish este un hor d ' oeuvre care servește 24. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 146 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecetes are 38 de fani. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir cristalizat, zahăr din trestie, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 22%. Salată De Recoltare De Toamnă, Tort De Recoltare De Toamnă, și Salată De Recoltare De Toamnă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Combinați merele, zahărul, apa, merisoarele și oțetul într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când afinele încep să se descompună, aproximativ 20 de minute. Se amestecă nucile, ghimbirul și nucșoara în amestecul de mere; gătiți până când merele sunt fragede și aromele de gust s-au amestecat, încă 10 până la 15 minute.
Se toarnă gust în borcane și se răcește la temperatura camerei înainte de a acoperi cu capace. La frigider.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Viva Diva Moscato Prosecco. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Viva Diva Moscato Prosecco]()
Viva Diva Moscato Prosecco
Buchet floral Elegant, cu note de pâine proaspătă tăiată și piersici care vin în prim plan.