Rechinul Mozambican este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 1 porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 99G de proteine, 217g de grăsime, și un total de 2679 calorii. Pentru $12.19 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, coriandru, scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Funcționează bine ca un fel principal scump. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Rețete similare sunt Rechinul Mozambican, Creveți picanți mozambicani cu orez de nucă de cocos, și Rechin Albastru.
Instrucțiuni
1
Pentru a face sosul, combinați sucul de lămâie, țuica, maioneza, ghimbirul și usturoiul într-un bol de amestecare. Set aside.To faceți condimentul de pește, combinați sarea, coriandrul și piperul negru într-un bol mic de amestecare. Lăsați deoparte, dar păstrați-vă în interior reach.In o tigaie sote, Se adaugă uleiul de măsline. Când uleiul este fierbinte, adăugați rechinul. Condimentați fiecare bucată cu condimentul de pește și continuați să prăjiți.Odată ce fiecare piesă este crocantă pe o parte, întoarceți și repetați procedura de condimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pentru Ungerea Insertului
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Rechin
Bomboane De Caracatiță Brite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați sosul în tigaie și începeți să reduceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați scorțișoara și usturoiul. Când sosul este maro și gros și rechinul este bine gătit, scoateți tigaia din arzător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Rechin
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Puneți rechinul pe fiecare farfurie și lingura peste sosul brun.