Rechin De Golf La Grătar

Rechin De Golf La Grătar
Rechinul Golfului la grătar este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 2 porții. Acest fel principal are 445 calorii, 55g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $3.4 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, lapte, fripturi de rechin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pitas De Rechin La Grătar, Rechin și coace, și Muscatura De Rechin.

Instrucțiuni

1
Așezați fripturile de rechin într-un vas puțin adânc și turnați lapte peste ele pentru a le acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
RechinRechin
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
2
Se lasă să stea 2 ore sau se dă la frigider peste noapte.
3
Pregătiți un grătar pentru căldură medie-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Scoateți fripturile de rechin din tigaie și uscați-le. Aruncați laptele rămas. Condimentează fripturile cu suc de lămâie, sare de mare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
RechinRechin
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
5
Grătiți fripturile până când carnea este fermă, aproximativ 15 minute, întorcându-se o dată. Peștele ar trebui să pară alb până la capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții2
Scor De Sănătate49
Revista