Real De Casă Tamales
Real Tamales de casă necesită aproximativ 3 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 136 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16 și costă 93 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, muschi de porc, păstăi de chile din california și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 57%. Încercați Real De Casă Tamales, Amestec De Tort Galben De Casă: Ingrediente Reale, Foarte Rapid, și Brânză cu tamales Chile prăjite: Tamales de Queso con Rajas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți carnea de porc într-un cuptor olandez cu ceapă și usturoi și adăugați apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la minim și se fierbe până când carnea este gătită, aproximativ 2 ore.
Folosiți mănuși de cauciuc pentru a îndepărta tulpinile și semințele din păstăile de chile.
Puneți ardeii iute într-o cratiță cu 2 căni de apă. Se fierbe la foc mic, neacoperit, timp de 20 de minute, apoi se ia de pe foc pentru a se răci.
Transferați ardeii iute și apa într-un blender și amestecați până se omogenizează. Se strecoară amestecul, se amestecă sare și se lasă deoparte. Se taie carnea gătită și se amestecă într-o ceașcă de sos de chile.
Înmuiați cojile de porumb într-un castron cu apă caldă. Într-un castron mare, bateți untura cu o lingură de bulion până devine pufoasă.
Combinați masa harina, praful de copt și sarea; se amestecă în amestecul de untură, adăugând mai mult bulion după cum este necesar pentru a forma un aluat spongios.
Întindeți aluatul peste cojile de porumb la o grosime de 1/4 până la 1/2 inch.
Așezați o lingură de umplutură de carne în centru. Îndoiți părțile laterale ale cojilor spre centru și puneți-le într-un abur. Aburiți timp de 1 oră.
Scoateți tamalele din coji și stropiți sosul de chile rămas. Se acoperă cu smântână. Pentru un sos cremos, amestecați smântâna în sosul chile.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Willamette Valley Vineyards Whole Cluster ros nr. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.