Real De Casă Tamales

Real De Casă Tamales
Real Tamales de casă necesită aproximativ 3 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 136 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16 și costă 93 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, muschi de porc, păstăi de chile din california și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 57%. Încercați Real De Casă Tamales, Amestec De Tort Galben De Casă: Ingrediente Reale, Foarte Rapid, și Brânză cu tamales Chile prăjite: Tamales de Queso con Rajas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți carnea de porc într-un cuptor olandez cu ceapă și usturoi și adăugați apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la minim și se fierbe până când carnea este gătită, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
ApăApă
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Folosiți mănuși de cauciuc pentru a îndepărta tulpinile și semințele din păstăile de chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
SemințeSemințe
3
Puneți ardeii iute într-o cratiță cu 2 căni de apă. Se fierbe la foc mic, neacoperit, timp de 20 de minute, apoi se ia de pe foc pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Transferați ardeii iute și apa într-un blender și amestecați până se omogenizează. Se strecoară amestecul, se amestecă sare și se lasă deoparte. Se taie carnea gătită și se amestecă într-o ceașcă de sos de chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
SosSos
ApăApă
CarneCarne
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Înmuiați cojile de porumb într-un castron cu apă caldă. Într-un castron mare, bateți untura cu o lingură de bulion până devine pufoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
BulionBulion
ApăApă
UnturăUntură
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Combinați masa harina, praful de copt și sarea; se amestecă în amestecul de untură, adăugând mai mult bulion după cum este necesar pentru a forma un aluat spongios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
(amestec De Masa De Porumb)(amestec De Masa De Porumb)
BulionBulion
AluatAluat
UnturăUntură
SareSare
7
Întindeți aluatul peste cojile de porumb la o grosime de 1/4 până la 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
8
Așezați o lingură de umplutură de carne în centru. Îndoiți părțile laterale ale cojilor spre centru și puneți-le într-un abur. Aburiți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
9
Scoateți tamalele din coji și stropiți sosul de chile rămas. Se acoperă cu smântână. Pentru un sos cremos, amestecați smântâna în sosul chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
SosSos
Ardei IuteArdei Iute
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții16
Scor De Sănătate18
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista