Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Cassoulet de rață și mazăre cu ochi negri ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 567 calorii, 53G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână usturoi, mazăre cu ochi negri, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cassoulet de rață și cârnați, Cassoulet cu confit de rață, și Cârnați de rață și Cassoulet de fasole albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti slanina intr-un cuptor olandez mare la foc mediu pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Scoateți slănina, rezervând 3 linguri de picături în tigaie; puneți slănina deoparte. Creșteți căldura la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Presărați rața cu 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Rață întreagă
Sare
4
Adăugați 3 picioare de rață la picături în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Scoateți din tigaie. Repetați procedura cu rața rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați restul de 1/2 linguriță de sare, restul de 1/2 linguriță de piper, ciuperci, țelină și morcov. Acoperiți, reduceți focul la minim și gătiți 20 de minute sau până când este foarte fraged, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Morcov
țelină
Piper
Sare
8
Se amestecă bulionul, mazărea, 1 lingură de cimbru și 1 lingură de pătrunjel. Întoarceți rața în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 1 oră și 20 de minute sau până când rața este fragedă, zdrobind ușor fasolea ocazional cu o furculiță sau un tocător de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Cartofi
Fasole
Bulion
Cimbru
Rață întreagă
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
Tigaie
9
Scoateți rața din tigaie; se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Scoateți carnea din oase; rupe în bucăți. Aruncați oasele. Întoarceți carnea în tigaie. Se fierbe 20 de minute sau până când amestecul este gros, amestecând ocazional. Se amestecă restul de 1 lingură de cimbru și restul de 1 lingură de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Cimbru
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Se presară cu slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
12
Notă de vin: aromele rustice ale acestui cassoulet vor beneficia de un vin roșu care aduce un omagiu rădăcinilor țărănești franceze ale felului de mâncare. Un roșu Rhne de bază, precum Jean-Luc Colombo Les Abeilles Ctes du Rhne 2005 (13 USD), are arome piele, fumurii, care ecou mazărea și ciupercile pământești cu ochi negri, în timp ce fructele negre și corpul mediu se echilibrează frumos cu picioarele de rață din carne întunecată. Jeffery Lindenmuth