Rață și Cassoulet de mazăre cu ochi negri

Rață și Cassoulet de mazăre cu ochi negri
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Cassoulet de rață și mazăre cu ochi negri ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 567 calorii, 53G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână usturoi, mazăre cu ochi negri, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cassoulet de rață și cârnați, Cassoulet cu confit de rață, și Cârnați de rață și Cassoulet de fasole albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti slanina intr-un cuptor olandez mare la foc mediu pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Scoateți slănina, rezervând 3 linguri de picături în tigaie; puneți slănina deoparte. Creșteți căldura la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Presărați rața cu 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Rață întreagăRață întreagă
SareSare
4
Adăugați 3 picioare de rață la picături în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți din tigaie. Repetați procedura cu rața rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați restul de 1/2 linguriță de sare, restul de 1/2 linguriță de piper, ciuperci, țelină și morcov. Acoperiți, reduceți focul la minim și gătiți 20 de minute sau până când este foarte fraged, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
MorcovMorcov
țelinățelină
PiperPiper
SareSare
8
Se amestecă bulionul, mazărea, 1 lingură de cimbru și 1 lingură de pătrunjel. Întoarceți rața în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 1 oră și 20 de minute sau până când rața este fragedă, zdrobind ușor fasolea ocazional cu o furculiță sau un tocător de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
CartofiCartofi
FasoleFasole
BulionBulion
CimbruCimbru
Rață întreagăRață întreagă
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
TigaieTigaie
9
Scoateți rața din tigaie; se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Scoateți carnea din oase; rupe în bucăți. Aruncați oasele. Întoarceți carnea în tigaie. Se fierbe 20 de minute sau până când amestecul este gros, amestecând ocazional. Se amestecă restul de 1 lingură de cimbru și restul de 1 lingură de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
CimbruCimbru
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Se presară cu slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
12
Notă de vin: aromele rustice ale acestui cassoulet vor beneficia de un vin roșu care aduce un omagiu rădăcinilor țărănești franceze ale felului de mâncare. Un roșu Rhne de bază, precum Jean-Luc Colombo Les Abeilles Ctes du Rhne 2005 (13 USD), are arome piele, fumurii, care ecou mazărea și ciupercile pământești cu ochi negri, în timp ce fructele negre și corpul mediu se echilibrează frumos cu picioarele de rață din carne întunecată. Jeffery Lindenmuth
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
CiuperciCiuperci
VinVin
FructeFructe
CarneCarne
MazăreMazăre
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista