Rață În Stil Italian

Rață În Stil Italian
Rața în stil Italian durează 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 625 calorii, 57G de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 7,62 USD pe porție. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați făină, ceapă, amestec de sos de spaghete și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Rață Broast În Stil Japonez, Rață Simulată În Stil Chinezesc Cu Tăiței, și Cursoare Confit De Rață, Stil Banh-Mi.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, sotati ceapa si ciupercile in 2 linguri de unt pana se inmoaie. Se amestecă sosul de roșii, parmezanul, 1/4 cană de pătrunjel și sosul de spaghete. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Sos De SpagheteAmestec De Sos De Spaghete
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina, sarea de ceapă și sarea de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Taco Suplimentar, OpționalSos Taco Suplimentar, Opțional
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
3
Adăugați rață, câteva bucăți la un moment dat și agitați pentru a acoperi într-o tigaie mare, rață maro pe ambele părți în untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Așezați într-un 13-in negreased. x 9 inch. vas de copt. Se acoperă cu amestec de roșii; se presară cu brânzeturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Se coace, neacoperit, la 375 CP timp de 28-32 minute sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu, un termometru pentru carne trebuie să citească 165 CP; bine făcut 180 CP).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Se presară cu pătrunjel rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
7
Se servește cu paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli CeniPrimo Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 90 de dolari pe sticlă.
Barone Ricasoli CeniPrimo Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli CeniPrimo Chianti Classico Gran Selezione
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate40
Revista