Easy Orange Glaze Duck ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 5,07 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 1456 calorii. 22 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați Rățușca, zahărul brun, sosul teriyaki îmbuteliat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 2 ore și 40 de minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, care este remarcabil. Rețete similare sunt Rață prăjită cu glazură portocalie, Rață prăjită cu glazură de ghimbir portocaliu, și Rață prăjită cu glazură de afine, portocale și Cardamom.
Instrucțiuni
1
Se toarnă sifonul de portocale, concentratul de suc de portocale, sosul de grătar, zahărul brun și sosul teriyaki într-un castron și se amestecă pentru a combina și dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De Portocale
Sos De Grătar
Sos Teriyaki
Zahăr Brun
Portocaliu
Zahăr
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Îndepărtați orice exces de bucăți de grăsime din interiorul rățușii, așezați rața într-o tigaie și înțepați pielea peste tot cu o furculiță pentru a permite grăsimii să se scurgă în timpul prăjirii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
4
Periați Rățușca cu amestecul de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocaliu
5
Așezați ciupercile în cavitatea raței și lingurați-le într-o parte din sosul de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Portocaliu
Sos
Rață întreagă
6
Prăjiți rața în cuptorul preîncălzit, perindând-o la fiecare 20 până la 30 de minute cu sosul de portocale, până când un termometru pentru carne introdus într-o parte groasă a coapsei citește 165 grade F (75 grade C), aproximativ 2 1/2 ore.