Rață Ușoară Cu Glazură Portocalie

Rață Ușoară Cu Glazură Portocalie
Easy Orange Glaze Duck ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 1 porții cu 1474 calorii, 16g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.07 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos de grătar cu miere, concentrat de suc de portocale, sos teriyaki îmbuteliat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza concentratul de suc de portocale, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 40 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Rață prăjită cu glazură portocalie, Rață prăjită cu glazură de ghimbir portocaliu, și Rață prăjită cu glazură de afine, portocală și Cardamom pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă soda de portocale, concentratul de suc de portocale, sosul de grătar, zahărul brun și sosul teriyaki într-un bol și se amestecă pentru a combina și dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
3
Îndepărtați excesul de bucăți de grăsime din interiorul rață, așezați rața într-o tigaie și înțepați pielea peste tot cu o furculiță pentru a permite grăsimii să se scurgă în timp ce prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Ungeți Rățușca cu amestecul portocaliu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
5
Așezați ciupercile în cavitatea raței și lingurați o parte din sosul de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Rață întreagăRață întreagă
6
Prăjiți rața în cuptorul preîncălzit, perindând-o la fiecare 20 până la 30 de minute cu sosul de portocale, până când un termometru de carne introdus într-o parte groasă a coapsei citește 165 grade F (75 grade C), aproximativ 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Rață întreagăRață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții1
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista