Rață Ușoară Cu Glazură Portocalie

Easy Orange Glaze Duck ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 1 porții cu 1474 calorii, 16g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.07 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos de grătar cu miere, concentrat de suc de portocale, sos teriyaki îmbuteliat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza concentratul de suc de portocale, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 40 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Rață prăjită cu glazură portocalie, Rață prăjită cu glazură de ghimbir portocaliu, și Rață prăjită cu glazură de afine, portocală și Cardamom pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă soda de portocale, concentratul de suc de portocale, sosul de grătar, zahărul brun și sosul teriyaki într-un bol și se amestecă pentru a combina și dizolva zahărul.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Îndepărtați excesul de bucăți de grăsime din interiorul rață, așezați rața într-o tigaie și înțepați pielea peste tot cu o furculiță pentru a permite grăsimii să se scurgă în timp ce prăjiți.
Ungeți Rățușca cu amestecul portocaliu.
Așezați ciupercile în cavitatea raței și lingurați o parte din sosul de portocale.
Prăjiți rața în cuptorul preîncălzit, perindând-o la fiecare 20 până la 30 de minute cu sosul de portocale, până când un termometru de carne introdus într-o parte groasă a coapsei citește 165 grade F (75 grade C), aproximativ 2 1/2 ore.