Rață roșie cu mere: Germano alle Mele ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 2589 calorii, 87G de proteine, și 228g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.28 pe portie, această rețetă acoperă 55% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ceapă, morcovi, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până mere tarta ai putea urma acest curs principal cu Crock-Pot Mere Coapte ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rață Prăjită Cu Mere, Piept De Rață Cu Mere Și Rețetă De Chimen, și Renaissance Hvar Rață Prăjită Cu Mere.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Scoateți capul, gâtul, vârfurile aripilor și picioarele păsării și puneți-le deoparte pentru bulion. Clătiți pasărea cu apă rece, apoi cu vinul, 1 cană oțet și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Scurgeți lichidele din pasăre și frecați exteriorul cărnii cu lichidele. Condimentează pasărea în interior și în exterior cu sare și piper. Umpleți pasărea cu mere, rozmarin și usturoi și legați pasărea cu măcelar?sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
4
Așezați rața într-un cuptor olandez adăugați 1/2 cană de vin alb și prăjiți la cuptor, neacoperit, timp de 1 oră, ungând ocazional cu bulionul de pui. Când pasăre este gătit, se scoate din cuptor și se lasă să se odihnească 10 minute înainte de sculptură. Între timp, scurgeți grăsimea din tigaie și adăugați pasta de roșii. Gatiti 2-3 minute pana cand pasta de rosii isi schimba culoarea si deglazati tigaia cu restul de 1/2 cana de otet de cidru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Sani De Fazan Daca)
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați restul de 2 mere și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
6
Se adaugă mierea de castan și se amestecă până se formează un sos subțire. Sculptați pasărea, presărați arpagicul în sos și turnați peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
7
Serviți imediat.
8
Într-o cratiță mare, cu fundul greu, încălziți uleiul la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Adăugați toate părțile de pui și rumeniți peste tot, amestecând pentru a evita arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
10
Scoateți puiul și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
11
Adăugați morcovii, ceapa și țelina în oală și gătiți până se înmoaie și se rumenesc. Întoarceți puiul în oală și adăugați 3 litri de apă, pasta de roșii, boabele de piper și pătrunjelul. Se amestecă cu o lingură de lemn pentru a disloca bucățile de pui și legume rumenite din fundul tigaiei. Aduceți aproape la fierbere, apoi reduceți căldura și gătiți la foc mic până când se reduce la jumătate, aproximativ 2 ore, ocazional degresând excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoi
12
Scoateți de pe foc, strecurați și apăsați solidele cu fundul unei oale pentru a extrage toate lichidele. Se amestecă stocul pentru a facilita răcirea și se lasă deoparte. Refrigerați stocul în recipiente mici până la o săptămână sau congelați până la o lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire