Rață prăjită cu prune uscate și varză fiartă cu vin

Rață prăjită cu prune uscate și varză fiartă cu vin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Rața prăjită cu prune uscate și varză fiartă cu vin. O porție conține 2966 calorii, 73G de proteine, și 247g de grăsime. Pentru $7.63 pe portie, această rețetă acoperă 62% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați unt, oțet de vin, rață și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi mărul granny smith, puteți urma acest fel principal cu Ușor de mere crocante cu unt de arahide Granola + un fel Granola Giveaway ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Rață Cu Prune Uscate În Vin Roșu, Rață prăjită întreagă cu mere fierte cu vin roșu, și Picioare De Rață Prăjite Cu Sos De Vin Roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se adauga varza; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
3
Adăugați 2 căni de suc, 1 cană de vin, oțet, zahăr, portocală și scorțișoară. Se fierbe la foc mic până când varza este fragedă și aproape tot lichidul s-a evaporat, amestecând ocazional, aproximativ 1 oră. Aruncați portocala. Condimentează după gust cu sare și piper. (Varza se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor. Se dă la frigider neacoperit până se răcește, apoi se acoperă și se răcește.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ScorțișoarăScorțișoară
VarzăVarză
OțetOțet
PortocaliuPortocaliu
SucSuc
ZahărZahăr
VinVin
4
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Așezați rața pe raft în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
6
Așezați 10 prune și mere în cavitatea raței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune UscatePrune Uscate
MărMăr
Rață întreagăRață întreagă
7
Presărați rața cu sare și piper. Friptură de rață 25 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F. continuați prăjirea până când termometrul de carne introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 160 F, aproximativ 1 oră și 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Rață întreagăRață întreagă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
8
Între timp, combinați restul de 1 cană de suc și 16 prune uscate într-o cratiță medie grea. Gatiti la foc mediu pana cand prunele absorb aproape tot lichidul, amestecand ocazional, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune UscatePrune Uscate
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Transferați rața pe platou. Cort cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Se toarnă grăsimea din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați restul de 3/4 cană de vin în tigaia de prăjire, puneți la foc mediu și aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
12
Adăugați amestecul de vin în amestecul de prune; fierbeți până când sosul se reduce la 1 cană, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune UscatePrune Uscate
SosSos
VinVin
13
Aduceți varza la foc mic, aruncând ocazional. Felie de rață; aranjați pe farfurii. Puneți sosul de prune peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
Prune UscatePrune Uscate
SosSos
Rață întreagăRață întreagă
14
Serviți varza alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista