Rață prăjită cu miere cu conopidă cremă
Rața prăjită cu miere cu conopidă cremă este un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 170g de grăsime, și un total de 1872 calorii. Pentru $ 4.47 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați conopidă, miere, năsturel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 70 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 93%. Rață prăjită cu mere, miere și oțet de cidru, Piept de rață prăjit în tigaie cu sos de Sherry, miere și cimbru, și Conopidă Prăjită Cu Miere Și Curry sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Uscați rața cu hârtie de bucătărie și condimentați Liberal peste tot cu sare grosieră.
Puneți cimbrul și frunzele de dafin în interiorul cavității, apoi așezați rața pe un suport peste o tavă de prăjire.
Gatiti timp de 10 minute sau pana cand pielea incepe sa devina aurie, apoi reduceti focul la 180C / ventilator 160C / gaz
Gatiti inca 45 de minute, ungand pasarea cu miere la fiecare 5 minute sau cam asa ceva pentru ultimele 20 de minute de gatit. Pasărea ta va fi acum prăjită pentru a găti Mediu încă 10 minute, dacă îți place rața bine făcută. Lăsați deoparte să se odihnească, neacoperit, timp de 10 minute.
Între timp, faceți conopida cremă. Într-o tigaie, gătiți caulifl ower și șalotele în unt la foc mic timp de 20 de minute până se înmoaie și orice lichid s-a evaporat. Lingura într-un lichidizator cu crema și whizz la o pură. Condimentează și păstrează cald.
Pentru chipsurile de usturoi, feliați subțire căței de usturoi folosind un cuțit foarte ascuțit sau o mandolină.
Așezați feliile într-o tigaie împreună cu laptele și aduceți încet la fierbere.
Se ia de pe foc și se strecoară feliile de usturoi, aruncând laptele (sau se păstrează pentru piure de cartofi). Lăsați usturoiul să se scurgă pe hârtie de bucătărie. Acoperiți fundul unei tigaie cu ulei și încălziți. Prăjiți feliile, câte un cuplu, până devin aurii și crocante, apoi îndepărtați cu o lingură cu fante.
Pentru a servi, sculptați rața și serviți alături de crema caulifl ower și crenguțe de năsturel, presărate cu feliile de usturoi crocante.