Rață piperată cu piure de vanilie, mazăre și ragut de ciuperci sălbatice
Rața piperată cu piure de vanilie, mazăre și ragout de ciuperci sălbatice necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 813 calorii, 63G de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Pentru $9.03 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 39 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de stoc de pui, port, CR și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ragout De Ciuperci Sălbatice, Ragout De Ciuperci Sălbatice Peste Mămăligă Cremoasă, și Stridii Coapte Cu Ragout De Ciuperci Sălbatice.
Instrucțiuni
1
Curățați cartofii și tăiați-i în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2
Puneți-le într-o tigaie cu apă rece și sărată și dați la fiert. Reduceți focul și fierbeți timp de 10 minute până se înmoaie, apoi scurgeți-l într-o strecurătoare. În timp ce se scurg, puneți tigaia la loc la foc mic cu crema și păstaia de vanilie și încălziți la infuzat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Creveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți păstăia de vanilie și scoateți tigaia de pe foc. Împingeți cartofii printr-un ricer înapoi în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați untul și condimentele, apoi bateți pentru a forma o piure netedă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
5
Condimentați rața peste tot cu sare și apăsați ardeiul în partea pielii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Rață întreagă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Puneți rața, cu pielea în jos, într-o tigaie rece și puneți-o la foc mic-mediu. Pe măsură ce tigaia se încălzește, rața va începe să gătească, vrei doar o sfârâie blândă care vine din tigaie. Dacă se gătește prea repede, reduceți ușor focul. Gatiti timp de 10 minute, agitând tigaia ocazional. Când pielea este mahon și crocantă, întoarceți sânii și gătiți pe partea cărnii încă 5 minute. Acest lucru vă va oferi rață ușor roz la mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Transferați rața într-o tavă sau farfurie și lăsați-o să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
8
Se toarnă toată grăsimea, cu excepția a 1 linguriță, din tigaia de rață, se pune tigaia înapoi pe foc și se gătește slănina timp de 3 minute până când este crocantă. Întoarceți focul, adăugați ciupercile și gătiți încă 2 minute. Stropiți în Port, adăugați mazărea și bulionul, apoi fierbeți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire