Rață piperată cu piure de vanilie, mazăre și ragut de ciuperci sălbatice

Rață piperată cu piure de vanilie, mazăre și ragut de ciuperci sălbatice
Rața piperată cu piure de vanilie, mazăre și ragout de ciuperci sălbatice necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 813 calorii, 63G de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Pentru $9.03 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 39 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de stoc de pui, port, CR și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ragout De Ciuperci Sălbatice, Ragout De Ciuperci Sălbatice Peste Mămăligă Cremoasă, și Stridii Coapte Cu Ragout De Ciuperci Sălbatice.

Instrucțiuni

1
Curățați cartofii și tăiați-i în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2
Puneți-le într-o tigaie cu apă rece și sărată și dați la fiert. Reduceți focul și fierbeți timp de 10 minute până se înmoaie, apoi scurgeți-l într-o strecurătoare. În timp ce se scurg, puneți tigaia la loc la foc mic cu crema și păstaia de vanilie și încălziți la infuzat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scoateți păstăia de vanilie și scoateți tigaia de pe foc. Împingeți cartofii printr-un ricer înapoi în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați untul și condimentele, apoi bateți pentru a forma o piure netedă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5
Condimentați rața peste tot cu sare și apăsați ardeiul în partea pielii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Rață întreagăRață întreagă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Puneți rața, cu pielea în jos, într-o tigaie rece și puneți-o la foc mic-mediu. Pe măsură ce tigaia se încălzește, rața va începe să gătească, vrei doar o sfârâie blândă care vine din tigaie. Dacă se gătește prea repede, reduceți ușor focul. Gatiti timp de 10 minute, agitând tigaia ocazional. Când pielea este mahon și crocantă, întoarceți sânii și gătiți pe partea cărnii încă 5 minute. Acest lucru vă va oferi rață ușor roz la mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Transferați rața într-o tavă sau farfurie și lăsați-o să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
8
Se toarnă toată grăsimea, cu excepția a 1 linguriță, din tigaia de rață, se pune tigaia înapoi pe foc și se gătește slănina timp de 3 minute până când este crocantă. Întoarceți focul, adăugați ciupercile și gătiți încă 2 minute. Stropiți în Port, adăugați mazărea și bulionul, apoi fierbeți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Rață întreagăRață întreagă
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Se toarnă orice suc din rața odihnită în tigaie și se condimentează după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții2
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista