Rață piperată cu piure de vanilie, mazăre și ragut de ciuperci sălbatice

Rața piperată cu piure de vanilie, mazăre și ragout de ciuperci sălbatice necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 813 calorii, 63G de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Pentru $9.03 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 39 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de stoc de pui, port, CR și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ragout De Ciuperci Sălbatice, Ragout De Ciuperci Sălbatice Peste Mămăligă Cremoasă, și Stridii Coapte Cu Ragout De Ciuperci Sălbatice.
Instrucțiuni
Curățați cartofii și tăiați-i în bucăți.
Puneți-le într-o tigaie cu apă rece și sărată și dați la fiert. Reduceți focul și fierbeți timp de 10 minute până se înmoaie, apoi scurgeți-l într-o strecurătoare. În timp ce se scurg, puneți tigaia la loc la foc mic cu crema și păstaia de vanilie și încălziți la infuzat.
Scoateți păstăia de vanilie și scoateți tigaia de pe foc. Împingeți cartofii printr-un ricer înapoi în tigaie.
Adăugați untul și condimentele, apoi bateți pentru a forma o piure netedă. Pune deoparte.
Condimentați rața peste tot cu sare și apăsați ardeiul în partea pielii.
Puneți rața, cu pielea în jos, într-o tigaie rece și puneți-o la foc mic-mediu. Pe măsură ce tigaia se încălzește, rața va începe să gătească, vrei doar o sfârâie blândă care vine din tigaie. Dacă se gătește prea repede, reduceți ușor focul. Gatiti timp de 10 minute, agitând tigaia ocazional. Când pielea este mahon și crocantă, întoarceți sânii și gătiți pe partea cărnii încă 5 minute. Acest lucru vă va oferi rață ușor roz la mijloc.
Transferați rața într-o tavă sau farfurie și lăsați-o să se odihnească.
Se toarnă toată grăsimea, cu excepția a 1 linguriță, din tigaia de rață, se pune tigaia înapoi pe foc și se gătește slănina timp de 3 minute până când este crocantă. Întoarceți focul, adăugați ciupercile și gătiți încă 2 minute. Stropiți în Port, adăugați mazărea și bulionul, apoi fierbeți încă 2 minute.
Se toarnă orice suc din rața odihnită în tigaie și se condimentează după gust.