Rață Moscovită Glazurată Cu Miere-Portocaliu Cu Piure De Păstârnac

Rața Muscovy glazurată cu miere-portocaliu cu piure de păstârnac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 63G de proteine, 209g de grăsime, și un total de 2243 calorii. Pentru $4.42 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, suc de lămâie, concentrat de suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Marmeladă de portocale și rață glazurată de Port cu un piure de unt de trufe de dovleac păstârnac, Sâni De Rață Muscovy Cu Orez Negru, și Piept de rață moscovită cu sos de vin de rodie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 10 ingrediente până se amestecă.
Îndepărtați sferturile picioarelor de la rațe; sânii la frigider.
Presărați sferturi cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și puneți-le într-o tigaie adâncă.
Adăugați jumătate din amestecul concentrat de suc; rezervați amestecul rămas.
Coaceți, acoperit, la 275 timp de 4 ore sau până când carnea se îndepărtează de os.
Presărați sânii de rață cu restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper.
Pregătiți focul îngrămădind cărbune sau roci de lavă pe fiecare parte a grătarului, lăsând centrul gol.
Așezați o tavă de picurare între cărbuni. Înveliți suportul pentru alimente cu spray de gătit cu legume și puneți-l pe grătar. Aranjați sânii, cu pielea în sus, peste tigaia de picurare. Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
aproximativ 45 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 160, ungând ocazional cu amestec concentrat de suc rezervat.
Întoarceți sânii și grătiți la foc direct 5 minute sau până când sunt crocante, ungând ocazional cu amestecul de concentrat de suc rămas.
Serviți rața cu piure de păstârnac.