Rață Moscovită Glazurată Cu Miere-Portocaliu Cu Piure De Păstârnac
Rața Muscovy glazurată cu miere-portocaliu cu piure de păstârnac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 63G de proteine, 209g de grăsime, și un total de 2243 calorii. Pentru $4.42 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, suc de lămâie, concentrat de suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Marmeladă de portocale și rață glazurată de Port cu un piure de unt de trufe de dovleac păstârnac, Sâni De Rață Muscovy Cu Orez Negru, și Piept de rață moscovită cu sos de vin de rodie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună primele 10 ingrediente până se amestecă.
2
Îndepărtați sferturile picioarelor de la rațe; sânii la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață
3
Presărați sferturi cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și puneți-le într-o tigaie adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
4
Adăugați jumătate din amestecul concentrat de suc; rezervați amestecul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
5
Coaceți, acoperit, la 275 timp de 4 ore sau până când carnea se îndepărtează de os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Presărați sânii de rață cu restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Pregătiți focul îngrămădind cărbune sau roci de lavă pe fiecare parte a grătarului, lăsând centrul gol.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Așezați o tavă de picurare între cărbuni. Înveliți suportul pentru alimente cu spray de gătit cu legume și puneți-l pe grătar. Aranjați sânii, cu pielea în sus, peste tigaia de picurare. Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Creveți Sotați, Decojiți
9
aproximativ 45 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 160, ungând ocazional cu amestec concentrat de suc rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
10
Întoarceți sânii și grătiți la foc direct 5 minute sau până când sunt crocante, ungând ocazional cu amestecul de concentrat de suc rămas.