Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Rața glazurată cu miere cu varză Savoy ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 6,58 USD pe porție. O porție conține 433 calorii, 43G de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, sare și piper, semințe de coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Paste cu rață Confit și varză Savoy, Picioare de rață prăjite cu varză Savoy (Cuisses De Canard au Chou), și Rață glazurată cu muștar de miere.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-o tigaie mare, adâncă, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ghimbirul și usturoiul și gătiți la foc mic până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4
Adăugați varza și gătiți la foc mic, aruncând, până se ofilesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
5
Se adaugă bulionul și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și gătiți varza până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Se amestecă arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
(rezervati 1 Lingura)
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
6
Între timp, într-o cratiță mică, combinați sucul de portocale, mierea, cimbru, semințele de coriandru și bățul de scorțișoară și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc moderat, amestecând ocazional, până se reduce la o glazură, aproximativ 10 minute; tulpina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Precum Invidia îngerilor
Dressing Japonez De Susan Preparat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor. Folosind un cuțit ascuțit, marcați pielea de rață într-un model de trapă încrucișată și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Adăugați rața în tigaie, cu pielea în jos și gătiți la foc mic până când pielea este aurie, aproximativ 20 de minute. Scoateți grăsimea pe măsură ce se acumulează în tigaie. Întoarceți rața și periați pielea cu glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți rața timp de aproximativ 6 minute, până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a unui sân înregistrează 13
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Lăsați rața să se odihnească 5 minute, apoi transferați-o în farfurii. Reîncălziți varza și serviți-o alături de rață.