Rață De Sherry Prăjită
Rață sherry prăjită ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 1415 calorii, 35g de proteine, și 133g de grăsime per portie. Pentru $ 3.37 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 37 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de busuioc, rață, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 17 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Piept de rață prăjit în tigaie cu sos de Sherry, miere și cimbru, Rață cu vinetă de Sherry de nuc, și Pui prăjit cu sos de usturoi-Sherry.
Instrucțiuni
Decongelați rața la frigider până se decongelează parțial. Pielea ar trebui să fie moale, dar interiorul ar trebui să fie încă înghețat. Scoateți rața din ambalaj și înjunghiați rața de 15 până la 20 de ori. Asigurați-vă că găurile de înjunghiere trec pe lângă grăsime și în carne. Acest lucru este foarte important pentru procesul de marinare.
Într-un bol mare de amestecare, amestecați 1 cană sherry și 3 linguri ulei de măsline.
Așezați rața în vasul de amestecare.
Întindeți sherry - ul și uleiul de măsline pe toată rața. Acoperiți vasul de amestecare și dați-l la frigider până când rața este complet dezghețată (funcționează cel mai bine peste noapte).
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Scoateți rața din marinată și îndepărtați osul gâtului și mănușile din interiorul raței.
Răspândiți câteva marinate în interiorul raței. Frecați exteriorul raței cu 3 linguri ulei de măsline și oregano, rozmarin și busuioc.
Se toarnă restul de 1 cană sherry în fundul tăvii de prăjire și se pune rața în tigaie.
Prăjiți aproximativ 30 de minute la 1/2 lire (timpii de gătit pot varia.) Ungeti la fiecare 30-45 de minute.