Rață De Sherry Prăjită

Rață De Sherry Prăjită
Rață sherry prăjită ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 1415 calorii, 35g de proteine, și 133g de grăsime per portie. Pentru $ 3.37 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 37 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de busuioc, rață, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 17 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Piept de rață prăjit în tigaie cu sos de Sherry, miere și cimbru, Rață cu vinetă de Sherry de nuc, și Pui prăjit cu sos de usturoi-Sherry.

Instrucțiuni

1
Decongelați rața la frigider până se decongelează parțial. Pielea ar trebui să fie moale, dar interiorul ar trebui să fie încă înghețat. Scoateți rața din ambalaj și înjunghiați rața de 15 până la 20 de ori. Asigurați-vă că găurile de înjunghiere trec pe lângă grăsime și în carne. Acest lucru este foarte important pentru procesul de marinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Într-un bol mare de amestecare, amestecați 1 cană sherry și 3 linguri ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Așezați rața în vasul de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Întindeți sherry - ul și uleiul de măsline pe toată rața. Acoperiți vasul de amestecare și dați-l la frigider până când rața este complet dezghețată (funcționează cel mai bine peste noapte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Scoateți rața din marinată și îndepărtați osul gâtului și mănușile din interiorul raței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Rață întreagăRață întreagă
7
Răspândiți câteva marinate în interiorul raței. Frecați exteriorul raței cu 3 linguri ulei de măsline și oregano, rozmarin și busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Rață întreagăRață întreagă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
8
Se toarnă restul de 1 cană sherry în fundul tăvii de prăjire și se pune rața în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
9
Prăjiți aproximativ 30 de minute la 1/2 lire (timpii de gătit pot varia.) Ungeti la fiecare 30-45 de minute.
DificultateExpert
Gata În17 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista