Rață de rozmarin cu caise

Rață de rozmarin cu caise
Rața de rozmarin cu caise este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 286 calorii. Pentru $3.8 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 66 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de zahăr granulat, sare, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Piept de rață frecat cu rozmarin cu caise caramelizate, Orez cu rață și caise, și Piept de rață cu sos proaspăt de cireșe și caise la grătar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Combinați rozmarinul, zahărul brun, piperul negru și sarea. Frecați amestecul peste sânii de rață. Acoperiți și răciți 2 ore. Clătiți rața cu apă rece, uscați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Piept De RațăPiept De Rață
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Rață întreagăRață întreagă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
2 scorați pielea grasă cu un cuțit ascuțit: dacă sânii de rață sunt foarte grași, scorați partea pielii cu un cuțit ascuțit. Aveți grijă să nu tăiați carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
1
Așezați jumătățile de piept de rață cu pielea în jos într-o tigaie rece saut și porniți focul la mediu-mare. (Da, începeți cu o tigaie rece.) Odată ce auziți sânii de rață sfârâind, reduceți focul la mediu și lăsați să gătească netulburat până când pielea este maro și crocantă, aproximativ 6-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
4 Întoarceți sânii pentru a termina gătitul: întoarceți pieptul de rață și gătiți încă 2-3 minute, în funcție de cât de bine vă place rața. Folosiți testul cu degetul pentru a verifica dacă este gata. Ca ultim pas, înclinați sânii de rață pe părțile laterale — cu partea groasă în jos — și lăsați-i să sfârâie încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Rață întreagăRață întreagă
3
Scoateți pe o tăietură pentru a vă odihni.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4
5 caramelizați caisele: în timp ce rața gătește, combinați zahărul granulat și oțetul într-o cratiță mică și aduceți la fierbere. Gatiti pana se ingroasa si de culoarea chihlimbarului (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Adăugați caise; reduceți căldura și gătiți timp de 1 minut sau până când caisele încep să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
6
Serviți: pentru a servi, tăiați rața în diagonală peste Bob în felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Rață întreagăRață întreagă
7
Se servește cu caise caramelizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1
1 marinați rața: clătiți rața, în exterior și în interior, uscați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
2
Îndepărtați penele rămase.
3
Înțepați pielea peste tot cu o furculiță ascuțită, având grijă să nu înțepați carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Frecați rața peste tot cu puțin ulei de măsline. Frecați amestecul de rozmarin pe toată rața și unele în cavitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rață întreagăRață întreagă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Legați picioarele împreună. Se pune într-o pungă de plastic și se răcește la frigider timp de 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
6
2 prăjiți pieptul de rață cu fața în sus: cu cel puțin o jumătate de oră înainte de a planifica să gătiți rața, scoateți-l din frigider pentru a putea ajunge la temperatura camerei. Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Așezați rața pe un suport de prăjire într-o tigaie, cu pieptul în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
8
Se toarnă o cană de apă în tigaie. Prăjiți 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Scoateți tigaia din cuptor și turnați grăsimea și apa. Separați grăsimea de utilizat pentru ungere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
3 terminați prăjirea pieptului de rață cu fața în jos: întoarceți pasărea pe raft, astfel încât acum sânul să fie orientat în jos. Ungeți pasărea cu grăsimea. Întoarceți pasărea la cuptor. Creșteți temperatura la 400 de grade F. estimați un timp total de gătire de 15 minute pe lb de pasăre. Deci, dacă aveți o rață de 4 lb, gătiți-o încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Pasărea se face atunci când sucurile curg limpede de la o coapsă înțepată până la articulație și când un termometru pentru carne introdus în coapsa interioară sub articulația piciorului citește 175 până la 180 de grade. Aveți grijă să nu gătiți prea mult rața. Când pasărea este gata, transferați-o într-un platou și lăsați-o să se odihnească timp de 15 minute înainte de a sculpta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista