Rață cu sos de cireșe
Rața cu sos de cireșe ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 190 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 34 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați conserve de cireșe, cireșe bing, oțet de vin roșu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 20%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Piept de rață cu sos de cireșe-piper, Piept de rață cu sos dublu de cireșe, și Friptură De Rață Cu Sos De Cireșe Uscate.
Instrucțiuni
Înțepați bine pielea de rățușcă și așezați pieptul în sus pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială. Legați tobe împreună.
Coaceți, neacoperit, la 350 de ore pentru 2 până la 2-1/2 ore sau până când sucurile se limpezesc și un termometru citește 180 de ore. (
Scurgeți grăsimea din tigaie pe măsură ce se acumulează.) Acoperiți și lăsați să stea cu 20 de minute înainte de sculptură.
Între timp, pentru sos, combinați conservele și oțetul într-o cratiță mică. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se incalzeste.
Garnisiți platoul cu fructe și kale, dacă doriți.