Rață cu Mango pe andive belgiene

Rață cu Mango pe andive belgiene
Duck cu Mango pe andive Belgian ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 484 calorii, 6g de proteine, și 49G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de struguri, rață, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Rață cu Mango pe andive belgiene, Salată Belgiană De Andive, și Andive Belgiene Umplute sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Rața trebuie pregătită cu o zi înainte din cauza timpului lung de gătit lent. Dacă achiziționați un confit de rață pre-gătit, săriți instrucțiunile din acest paragraf și urmați instrucțiunile de pe ambalajul produsului. În orice caz, va trebui să tăiați rața pentru a fi folosită în această rețetă. Pentru propriul confit de rață, amestecați sarea, piperul și usturoiul împreună și acoperiți rața cu condimentele care se freacă pe suprafața raței. Pe plită, încălziți uleiul sau untura într-o tigaie adâncă (dacă veți folosi cuptorul) sau într-un cuptor olandez mare (dacă veți găti pe gamă). (Notă: veți bracona rața, nu o prăjiți, deci este important să evitați ca uleiul să fie prea fierbinte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Rață întreagăRață întreagă
UnturăUntură
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați rața în uleiul cald. Dacă utilizați cuptorul, puneți rața într-un cuptor preîncălzit la 200 de grade F timp de aproximativ 6 până la 8 ore. Dacă utilizați plita, gătiți rața la foc mic. În ambele cazuri, rața trebuie gătită până când cade departe de os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Rață întreagăRață întreagă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Scoateți toată carnea de rață din oase și rezervați carnea până când este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Tăiați Andiva în jumătate și scoateți miezul. Căutați ușor părțile tăiate ale andivei în ulei de măsline la foc mediu într-o tigaie antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
AndiveAndive
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Presărați zahărul, sarea, piperul și untul - acoperiți și continuați să gătiți până la al dente - aproximativ 10 minute. Vrei ca Andiva să fie ușor fragedă, dar suficient de fermă pentru a susține umplutura de rață. Se condimentează cu sare și piper, se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
AndiveAndive
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Rață întreagăRață întreagă
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
6
Pregătiți piureul de mango / fructe de pădure adăugând mango și căpșuni într-un blender sau robot de bucătărie și amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Dacă rața este rece, încălziți-o sau reîncălziți-o, în funcție de faptul dacă v-ați făcut propriul confit sau ați cumpărat-o pregătită. Tăiați rața cu 2 furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
8
Umpleți fiecare jumătate de andive cu rață, lingură piure de fructe de mango deasupra și garnisiți cu o zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
AndiveAndive
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Rață întreagăRață întreagă
9
Se servește ușor cald.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții18
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista