Rață cu cireșe uscate și rozmarin
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Rața cu cireșe uscate și rozmarin ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 5,58 USD pe porție. O porție conține 266 calorii, 34G de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți zahăr, vin, rozmarin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Scaloppine de rață cu cireșe uscate și Grappa, Fidea cu piept de rață, Edamame și cireșe uscate, și Orez Persan Cu Confit De Rață Și Cireșe Uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente și puneți-le deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați ambele părți ale raței cu sare și piper.
Adăugați rață în tigaie și gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când un termometru introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 17
Așezați rața pe o tăietură; acoperiți cu folie.
Adăugați amestecul de cireșe în tigaie; gatiti la foc mediu-mic 5 minute.
Tăiați rața în felii subțiri; lingură amestec de cireșe peste rață.
Garnisiți cu crenguțe de rozmarin, dacă doriți.