Duck cu afine Mostazan este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 557 calorii, 34G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $6.53 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți sâni de rață, oțet de vin, muștar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Friptură De Rață Cu Glazură De Afine, Friptură De Rață Sălbatică Cu Sos De Afine, și Rață cu sos de Port și afine-cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, combinați vinul, zahărul și frunza de dafin și aduceți la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul. Se fierbe până la sirop, aproximativ 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Suc De Lămâie, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați afinele și gătiți până încep să se descompună, aproximativ 5 minute. Într-un castron mic, amestecați oțetul cu muștarul, apoi amestecați amestecul în afine. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Între timp, încălziți o tigaie mare și grea până când este foarte fierbinte. Frecați ușor pielea de rață cu ulei vegetal și adăugați sânii în tigaie, cu pielea în jos. Gatiti la foc moderat pana cand pielea este aurie si crocanta, aproximativ 15 minute. Pe măsură ce grăsimea se redă, puneți-o într-un castron rezistent la căldură. Condimentați sânii de rață cu sare și piper, întoarceți-i și gătiți la foc moderat până se rumenesc pe fund, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Piept De Rață
Rață întreagă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Transferați rața pe o farfurie și păstrați-o caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
5
Adăugați 2 linguri de grăsime de rață rezervată în tigaie și încălziți până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați andivele sfărâmate, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat, întorcându-se ocazional, până se înmoaie și devin aurii, aproximativ 6 minute. Feliați sânii de rață și transferați-i în farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Piept De Rață
7
Serviți rața cu andivele sferturi și mostaza de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)